Ontdek de drijfveren van jouw organisatie en waarom klanten voor jou moeten kiezen

brainstorm / identiteit / Strategie

 

23PlusOne EMOTIVE BRANDING is een wetenschappelijke methode, onderzocht en ontwikkeld om het onderbewustzijn van mensen aan te spreken. Het raakt emoties en vormt zo een brug tussen mensen. Op deze manier ontdek je samen met medewerkers en/of klanten en relaties de drijfveren van elkaar en van de organisatie.

 Samen met  jouw organisatie maken wij hiermee het verhaal, het merk tot een optimaal geheel. Een organisatie, een merk waarvan alle betrokkenen ambassadeurs zullen worden. Verrassend is hoe goed medewerkers het merk, jouw brand, kennen en beleven. Verrassend, praktisch en bruikbaar zijn de resultaten.

 Output

Bij een 23plusone sessie (de kern van de zaak!) ontvang je van ons een korte samenvatting van wie, wat, hoe en waarom (drie specifieke statements gebaseerd op de gekozen drijfveren) Kortom een brandheart  waar je zelf of samen met ons mee verder kan om de uitstraling van je organisatie te verbeteren.

Deze workshop is gebaseerd op 23plusone.org, de eerste wetenschappelijk gevalideerde methode om aantrekkingskracht van merken te meten en te benchmarken.

Tribes@Work is een licensed friend van 23plusone. Neem contact met ons op en maak een sterk merk van jouw merk!

!